Voormalig internaat Victoria

Gepubliceerd door admin op

Voormalig internaat / Victoria

Op de plek waar nu het voormalige hotel Victoria en internaat staat zouden wij graag appartementen zien voor starters en alleenstaanden. Casco moet daar goedkoop gebouwd kunnen. Eventueel zelfs in combinatie met erfpacht of het geheel in een coöperatieve woonvereniging stoppen om de prijs te drukken en het ook in de toekomst betaalbaar te houden.

Het voormalige internaat op palen kan nog door NHL/Stenden in gebruik genomen worden voor huisvesting studenten, door de gemeente voor bijvoorbeeld de strandwachten en de TOV/eilanders ondernemers voor tijdelijk woonplekken voor vakantiekrachten.

In de tussentijd willen we graag heel snel uitzoeken of het ondertussen geschikt is voor de tijdelijke opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. En als het niet geschikt meer is, dan willen we graag weten of het nog op korte termijn op te knappen is voor opvang.

Wat betreft het huidige internaat willen we zo snel mogelijk starten met de plannen voor een extra woongebouw. De nieuwe gebouwen zijn nu al te klein, maar mochten er later toch kamers leeg komen te staan dan kunnen die altijd gebruikt worden voor vakantiekrachten.

U kunt in een willekeurig stemlokaal op Terschelling uw stem uitbrengen. Hieronder vindt u een overzicht van de stemlokalen. Deze zijn geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur.

Alle stemlokalen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Stemlokaal op maandag 14 maart 2022

  • Sportzaal West, Dennenweg 4A, West-Terschelling

Stemlokaal op dinsdag 15 maart 2022           

  • Dorpshuis de Stoek, Dorpsstraat 54, Hoorn

Stemlokalen op woensdag 16 maart 2022

  • Dorpshuis de Stoek, Dorpsstraat 54, Hoorn

  • ET10, Heereweg 40, Midsland

  • Rooms-Katholieke Kerk, Brouwershoekweg 1, Midsland

  • Sportzaal West, Dennenweg 4A, West-Terschelling

  • Westerkerk, Westerbuurtstraat 4 (ingang Torenstraat), West-Terschelling