Lid worden van Samen Terschelling

Je kunt lid worden van Samen Terschelling, waarbij je ook een stem in de toekomst van de partij krijgt. Voorwaarde is dat je je actief inzet en meehelpt met mankracht, uren en meedenken aan het verbeteren van Samen Terschelling. Dat je je actief uitspreekt voor de partij en klaar staat als er wat gedaan moet worden. Op die manier zorgen we ervoor dat diegene die stemt over de toekomst van de partij ook echt het beste met de partij voor heeft.

Natuurlijk sta je ook achter onze doelstellingen: een open, eerlijk, transparant bestuur op het eiland waar we samen met elkaar in gesprek blijven.

Let wel op: het gaat dan om een stem over de toekomst van de partij, niet over onderwerpen op de agenda van de gemeenteraad. Daarbij heeft Samen Terschelling een andere methode om zoveel mogelijk Terschellingers bij de besluitvorming te betrekken. Samen Terschelling wil (en mag) niet als partij raadsleden besluiten opleggen. Maar als lid krijg je mede zeggenschap over hoe Samen Terschelling nog beter alle belangen vertegenwoordigt van de eilanders en de besluitvoering opener, eerlijker en transparanter kan worden.

Lid worden?

Vul het formulier hiernaast in om lid te worden van Samen Terschelling. Nadat we je inschrijving en contributie hebben ontvangen nemen we natuurlijk nog even contact met je op!

De contributie is € 25,- per jaar en kun je overmaken op:

NL84 INGB 0008 1469 93

Ten name van Samen Terschelling onder vermelding van lidmaatschap Samen Terschelling.

Donateur worden?

Vindt je het leuk dat er een nieuwe partij op Terschelling is en dat er open en transparant politiek bedreven wordt? Waarbij de burger meer inspraak krijgt en de burger met name vooraf geïnformeerd wordt waarover besloten moet worden in de besluiten? Je hebt helaas geen tijd of energie om je daadwerkelijk hiermee bezig te houden?

Word dan donateur van SAMEN TERSCHELLING! Je mag zelf je bijdrage bepalen. Vanaf € 25 word je geregistreerd als supporter en ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief over de zaken die er die maand worden of zijn behandeld en ons standpunt daarin. Met de verkiezingen voor de deur moeten er een hoop kosten gemaakt worden en zijn donaties meer dan welkom.

Je donatie ten name van Samen Terschelling onder vermelding van donateur kun je doen op: 

NL84 INGB 0008 1469 93.

Alvast hartelijk bedankt voor je steun!

Wil je op een andere manier meedoen? Zie jij een taak voor jezelf? Iets waar je erg goed in bent of veel vanaf weet? Of wil je ons gewoon steunen op jouw manier? Je bent van harte welkom! 

We willen er naartoe dat iedereen met talenten, kennis, visie en oplossingen kan bijdragen om verder te komen. Zie jij dat zitten? Neem dan contact met ons op. 

Benader Guus of Gossen persoonlijk. Dat mag altijd, schroom niet!

Neem telefonisch contact op met Gossen via 0562 449399 / 0630773666;

of met Guus via 0653239276;

of stuur een mail naar samen@samenterschelling.nl