Samen, voor elkaar en met elkaar

Gepubliceerd door admin op

Samen, voor elkaar en met elkaar

Samen met jullie steun en inbreng willen we ons de komende 4 jaar weer inzetten voor een mooi en leefbaar Terschelling. Een eiland waar we transparant, integer en dus vooral ook samen met elkaar beslissingen nemen.

Als kandidaten op de lijst van Samen Terschelling hebben we allemaal onze eigen ideeën, onze hobby’s, passies en natuurlijk ons werk.  Maar nog veel liever willen graag ook van jullie horen, spreek ons aan, stuur een email, spreek in tijdens de commissievergaderingen als er iets op je hart ligt of presenteer je plan tijdens “et er oer ha.”

Goede politiek wordt vooral gemaakt van veel goede gesprekken, discussies en vrije uitwisseling van ideeën. Aan de keukentafel, in de buurthuizen, digitaal, hoe meer hoe fijner! We doen het ‘voor elkaar’ immers!

Wij zullen elk idee eerlijk en met een frisse blik bekijken, onderzoeken en naar de mening van jullie als inwoners luisteren. Of het nou gaat om grote nieuwbouw projecten, een korenmolen, een festival als eilân, parkeerbeleid of een vrachthaven bij ’t Lichtje, als er geen steun is voor zo’n idee dan moeten we het gewoon niet doen.

Samen goed voor elkaar!

Kunnen we op uw stem rekenen?

U kunt in een willekeurig stemlokaal op Terschelling uw stem uitbrengen. Hieronder vindt u een overzicht van de stemlokalen. Deze zijn geopend van ’s ochtends 07.30 uur tot ’s avonds 21.00 uur.

Alle stemlokalen zijn toegankelijk voor mindervaliden.

Stemlokaal op maandag 14 maart 2022

  • Sportzaal West, Dennenweg 4A, West-Terschelling

Stemlokaal op dinsdag 15 maart 2022           

  • Dorpshuis de Stoek, Dorpsstraat 54, Hoorn

Stemlokalen op woensdag 16 maart 2022

  • Dorpshuis de Stoek, Dorpsstraat 54, Hoorn

  • ET10, Heereweg 40, Midsland

  • Rooms-Katholieke Kerk, Brouwershoekweg 1, Midsland

  • Sportzaal West, Dennenweg 4A, West-Terschelling

  • Westerkerk, Westerbuurtstraat 4 (ingang Torenstraat), West-Terschelling