Laatste kans tot inspraak evenementenvisie

Gepubliceerd door admin op

Laatste mogelijkheid tot inspraak evenementenvisie

Komende woensdag (1 december) gaan we evenementenvisie bespreken  in de commissievergadering. Er is gelukkig een hele avond voor ingepland, het is natuurlijk een belangrijk stuk. De evenementenvisie geeft aan hoe we de komende jaren om zullen gaan met evenementen. Kleine en grote evenementen.

Als een meerderheid van de raad van Terschelling besluit dat de evenementenvisie zo klaar is en voldoet dan gaat deze naar de raadsvergadering van 15 december en er is dus geen inspraak meer mogelijk door burgers en belanghebbenden doormiddel van het indienen van een zienswijze.

Maar!

Je kan dus voor woensdag nog een raadslid aan zijn jasje trekken (op 1.5 meter dan natuurlijk), een brief te sturen naar de raadsleden of tijdens de vergadering zelf in te spreken.

Je aanmelden om in te spreken kan nog tot en met dinsdag 30 november, via grifts@terschelling.nl

Heb je dus op of aanmerkingen laat het ons of andere raadsleden weten. Na 1 december is het te laat.

De (concept) evenementenvisie kan je hier lezen: https://online.ibabs.eu/ibabsapi/publicdownload.aspx?site=Terschelling&id=048c0bd8-1950-40a9-8711-c78b88710286

De presentatie van de evenementenvisie kan je hier lezen: https://online.ibabs.eu/ibabsapi/publicdownload.aspx?site=Terschelling&id=c42366d9-51ba-4391-82da-360de486829d

De presentatie van de evenementenvisie kan je nog terugkijken op het Youtube kanaal van Terschelling TV

Categorieën: Nieuws