Et er oer ha – januari 2022

Gepubliceerd door admin op

Et er oer ha - januari 2022

Komende woensdag 19 januari kunt u digitaal deelnemen aan “Et er oer ha”, onder andere Camping Tjermelan, camping Duinland en camping Schuttersbos zullen plannen presenteren aan de gemeenteraad en andere belangstellenden.

Aanmelden om mee te kijken kan via grifts@terschelling.nl

Personeelsverblijf achter woning t land 11 – Dellewal

Achter de woning ‘t Land 11, grenzend aan bungalowpark Dellewal, staan nu een verouderd gastenverblijf plus een garage. Initiatiefnemers willen deze afbreken en op dezelfde locatie en ongeveer dezelfde afmeting opnieuw opbouwen. Nu als combinatie personeelsverblijf /garage.

Camping Tjermelan

Naast vakantiepark Tjermelan ligt een uitbreidingsmogelijkheid op een perceel wat gepacht kan worden van de buren van Oosterend.
Het plan is om de uitbreiding op het gehele perceel 1186 te realiseren.
Door het parkeerterrein op de huidige locatie te houden kunnen de huidige 34 stacaravans ruimer worden opgezet, wat een grote kwaliteitsverbetering geeft.

Duinweg 57 Lies

De eigenaren van het vakantiehuisje “de Kathoek” zijn voornemens het huisje te verduurzamen en toekomstbestendig te maken. Het huisje is in 1949 gebouwd en werd sinds 1967 verhuurd door de grootouders en gebruikt/verhuurd door de volgende generaties. Initiatiefnemers zouden het huisje graag als een duurzame/energie neutrale schuurwoning of tinyhouse willen herbouwen. Het huisje blijft verscholen achter de aanwezige Elzenhagen.

Camping Schuttersbos / Duinland

Het plan behelst een samenwerking tussen de recreatie bedrijven Duinland en Schuttersbos. Duinland beschikt over de aangrenzende gronden waarop een uitbreiding van Schuttersbos, mogelijk is. Het plan past op 2 punten niet in het bestemmingsplan.

Categorieën: Nieuws