Doe mee met Samen Terschelling

Meedoen met Samen Terschelling kan op twee manieren:

1) Je kunt lid worden, waarbij je ook een stem in de toekomst van de partij krijgt. Voorwaarde daaraan is dat je je actief inzet en meehelpt met mankracht, uren en meedenken aan het verbeteren van Samen Terschelling. Dat je je actief uitspreekt voor de partij en klaar staat als er wat gedaan moet worden. Op die manier zorgen we ervoor dat diegene die stemt over de toekomst van de partij ook echt het beste met de partij voor heeft.

Let wel op: het gaat dan om een stem over de toekomst van de partij, niet over onderwerpen op de agenda van de gemeenteraad. Daarbij heeft Samen Terschelling een andere methode om zoveel mogelijk Terschellingers bij de besluitvorming te betrekken. Samen Terschelling wil (en mag) niet als partij raadsleden besluiten opleggen. Maar als lid krijg je mede zeggenschap over hoe Samen Terschelling nog beter alle belangen vertegenwoordigd van de eilanders en de besluitvoering opener, eerlijker en transparanter kan worden.

Zie jij een taak voor jezelf? Iets waar je erg goed in bent of veel vanaf weet? Of wil je ons gewoon steunen op jouw manier? Je bent van harte welkom! 

We willen er naartoe dat iedereen met talenten, kennis, visie en oplossingen kan bijdragen om verder te komen.

Zie jij dat zitten? Neem dan contact met ons op. Dat kan op de manier die jij het prettigste vindt!

Benader Guus of Gossen persoonlijk. Dat mag altijd, schroom niet!

Neem telefonisch contact op met Gossen via 0562 449399 / 0630773666;

of met Guus via 0562 850970 / 0653239276;

of stuur een mail naar samen@samenterschelling.nl

2) Word donateur! Je vindt het leuk dat er een nieuwe partij op Terschelling is en dat er open en transparant politiek bedreven wordt, waarbij de burger meer inspraak krijgt en de burger met name vooraf geïnformeerd waarover besloten moet worden in de besluiten? Je hebt helaas geen tijd of energie om je daadwerkelijk hiermee bezig te houden? Word dan donateur van SAMEN TERSCHELLING! Je mag zelf je bijdrage bepalen. Vanaf € 25 word je geregistreerd als supporter en ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief over de zaken die er die maand worden of zijn behandeld en ons standpunt daarin. Met de verkiezingen voor de deur moeten er een hoop kosten gemaakt worden en zijn donaties meer dan welkom. Je donatie te name van Samen Terschelling kun je doen op: NL84 INGB 0008 1469 93.

Alvast hartelijk bedankt voor je steun!